Κέικ με μαρμελάδα και σιμιγδάλι
Υλικά
3 αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φακ βανίλια
1 φλιτζάνι Αλεύρι
1 φλιτζανι σιμιγδάλι ψιλό
1 φλιτζάνι λαδι
1 φλιτζάνι γάλα
1 φακελακι μπεικιν
1 φλιτζάνι μαρμελάδα της επιλογή σας
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ
Προσθέτουμε την ζάχαρη και την βανίλια και χτυπάμε με σύρμα χειρός
Προσθέτουμε το γάλα, λάδι, και συνεχίζουμε να χτυπάμε
Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το αλεύρι και το μπεικιν και χτυπάμε.
Τέλος ρίχνουμε και την μαρμελάδα και χτυπάμε γρήγορα και δυνατά να ενσωματωθεί πλήρως πολύ καλά
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί.
και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180C για περίπου 25 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, κόβουμε και σερβίρουμε.