Ψαρόσουπα με λαχανικά και κουρκουμά.
Βράζουμε, στραγγίζουμε
και ξεκοκαλιζουμε τα ψαράκια.
Yλικά :
Πατάτες κομμένες σε κυβάκια
Καρότο
Σέλινο
Ένα ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
(που κάνουν την διαφορά)
1 φλυτζάνι καφέ ρύζι
Ελαιόλαδο
Αλάτι Πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο χυμό 2 λεμονιων 1 κουταλιά κουρκουμά μια αλεύρι και το προσθέτουμε.
Βράζουμε τα λαχανικά με τον ζωμό, προσθέτοντας 10 λεπτά πριν σβήσουμε το ρύζι, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και τα ψαράκια.
Τέλος ρίχνουμε και το μίγμα που κάναμε με το λεμόνι.
Τα ψαράκια από την λαϊκή μας όπως κάθε Σάββατο φρεσκότατα.