Ρυζόγαλο:
Υλικά:
2 λιτρα γάλα φρέσκο
2 κούπες του τσαγιού ζάχαρη
1και μισή κούπα του τσαγιού ρύζι γλασσε
η Καρολίνα
Άνθος αραβοσίτου βανίλια το μισό κουτί
Εγώ βάζω και λίγη βανίλετα έξτρα για άρωμα
Κανελιτσα
Εκτέλεση:
Βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί και ρίχνουμε το ρύζι να βράσει μαζί και ρίχνουμε αν χρειαστεί και μια κούπα νερό όταν βράσει το ρύζι ρίχνουμε την ζάχαρη και την βανίλετα μας έχουμε βάλει από πριν σε λίγο νεράκι την άνθος αραβοσίτου να την λιωσουμε για να το ρίξουμε στο γάλα με το ριζακι μας στο τέλος όταν πήξει είναι έτοιμο βάζουμε σε μπολακια και κανελιτσα σολατα κομματάκι.

